24 февраля 2014

По-справжньому високоякісна освіта? Навчання в Польщі - відмінний вибір!

Польські ВНЗ становлять невід'ємну частину сучасної європейської системи вищої освіти, а це означає якість, перспективність та відповідність вимогам ринку праці.
Дипломи польських університетів визнаються у всіх країнах Європейського Союзу, в Україні, Росії та багатьох інших країнах світу. Це значно розширює можливості випускників.
У деяких польських ВУЗах є система подвійного дипломування з ВУЗ-ми Великобританії, Франції, Німеччини, Іспанії, завдяки чому, студенти по закінченню навчання отримують дипломи ВНЗ двох європейських країн.

Навчання в Польщі - це реальна можливість отримати вищу європейську освіту та відкрити для себе необмежені перспективи професійного розвитку на європейському та українському ринку праці.

Переваги навчання в Польщі
Доступність навчання - від 8 000 гривень за рік
Успішний вступ гарантований офіційними угодами з польськими ВНЗ-партнерами
Вступ відбувається в Україні за співбесідою, без іспитів та ЗНO. Володіння польською мовою при вступі не обов'язкове
Можливість стажуватись та подорожувати країнами Європи та світу
Можливість працевлаштування в країнах Європи та інших країнах світу
Європейський диплом, що є дійсним в Євросоюзі, Україні, Росії та інших країнах світу
20 рейтингових ВУЗів, понад 500 факультетів та спеціальностей на вибір

Вища освіта в Польщі є однією з можливостей для українців отримати квиток в успішне і забезпечене майбутнє. Адже навчання у Польщі не просто дає можливість отримати престижний диплом європейського рівня, а й сформувати високий рівень знань, необхідних для пошуку престижної роботи і швидкого кар'єрного росту як у Польщі, так і в будь-який з країн Європейського Союзу (не кажучи вже про Україну, де наявність диплому одного з університетів Польщі є істотною перевагою при працевлаштуванні).
Навчання в більшості університетів Польщі проходить як польською, так і англійською, отже абітурієнт з України отримує велику перевагу перед його польськими колегами, оскільки крім польської та англійської він знає ще українську та російську, що істотно підвищує цінність одержуваної освіти. Польща створює всі умови для прийому на навчання іноземних студентів, тому сам процес навчання в Польщі стане захоплюючим і цікавим для кожного студента.
Навчання в Польщі та вища освіта в Європі - це не тільки якісна європейська освіта, але й можливість подорожувати і працювати в будь-якій країні ЄС. Це шанс здобути якісну освіту без корупції в європейському університеті та відкрити світ нових можливостей!

Ми пропонуємо:
- консультації щодо процедури вступу та навчання,
- візова підтримка,
- підбір житла, організація виїзду, перевезення, супровід і поселення,
- екскурсія, консультація, відкриття банківського рахунку в Польщі в перші дні перебування,
- опіка під час навчання в Польщі (адаптація, а також допомога  у вирішенні питань пов'язаних із навчанням та проживанням в гуртожитках, зустрічі зі студентами, консультації, підтримка, допомога в навчанні польській мові.
Бажаємо, прийняти саме те, вірне рішення, яке якісно змінить життя! Удачі!
Детальну інформацію Ви можете отримати під час особистої консультації.
Телефонуйте! Приходьте!


Отправить комментарий