17 июня 2015

Лицензия на отстрел

"представник позивачів ... заяву про відвід судді підтримала ... додатково зазначила, що вона звернулась у відповідні органи про надання їй ліцензії на відстріл суддів.."
#лайфхак как добиться отвода судьи


кстати, уголовное производство открыли уже по заявлению судьи? Или у представителя истцов справка и ей можно?

на заметку:
Стаття 377. Погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного
1. Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо судді, народного засідателя чи присяжного, а також щодо їх близьких родичів у зв'язку з їх діяльністю, пов'язаною із здійсненням правосуддя,-
карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
2. Умисне заподіяння судді, народному засідателю чи присяжному або їх близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з їх діяльністю, пов'язаною із здійсненням правосуддя,-
карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до шести років.
3. Умисне заподіяння судді, народному засідателю чи присяжному або їх близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з їх діяльністю, пов'язаною із здійсненням правосуддя,-
карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років.


Справа № 127/26785/14-а
Провадження № 2-а/127/67/15
У Х В А Л А
26.02.2015 року
Суддя Вінницького міського суду Вінницької області Венгрин О.О.,
розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом ОСОБА_1 до Вінницької обласної МСЕК №1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 про визнання дій та бездіяльність протиправними та незаконними,
в с т а н о в и в:
В провадженні Вінницького міського суду Вінницької області у судді Венгрин О.О. знаходиться адміністративна справа за позовом ОСОБА_1 до Вінницької обласної МСЕК №1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 про визнання дій та бездіяльність протиправними та незаконними.
23.06.2014 р. ОСОБА_1 разом з іншими позивачами, законним представником яких вона є, надіслали заяву про відвід судді Вінницького міського суду Вінницької області Венгрин О.О., в провадженні якої перебувала адміністративна справа №127/3809/13-а, оскільки у них є сумніви в неупередженості судді. При цьому в заяві згадуються інші справи за позовами родини ОСОБА_1, які перебували у провадженні судді. В заяві про відвід до судді вживаються неодноразово слова "фашистка, кат".
В судовому засіданні у згаданій адміністративній справі позивач, законний представник позивачів ОСОБА_1 заяву про відвід судді підтримала за викладених у ній обставин, додатково зазначила, що вона звернулась у відповідні органи про надання їй ліцензії на відстріл суддів, в списку яких є суддя Венгрин О.О.
Враховуючи те, що члени родини ОСОБА_1 не довіряють судді, беручи до уваги поведінку позивача ОСОБА_1 в судовому засіданні (погрози про відстріл судді), з метою недопущення в майбутньому безпідставних скарг з боку позивача, що потягне за собою затягування розгляду справи, вважаю необхідним заявити самовідвід.
Керуючись ст. 27 КАС України,
у х в а л и в:
Заявляю самовідвід по розгляду адміністративної справи за позовом ОСОБА_1 до Вінницької обласної МСЕК №1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 про визнання дій та бездіяльність протиправними та незаконними.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя   
http://reyestr.court.gov.ua/Review/42878131

Отправить комментарий